30 NYE EJERLEJLIGHEDER

OG BYHUSE

VIL DU SE DE FÆRDIGE LEJLIGHEDER?

Kontakt os for fremvisning

Tlf.: 72312200
Email: projekt@mailreal.dk

Vi glæder os til at se dig.

FREDERIKSBERG ALLÉ 41

FREDERIKSBERG ALLÉ er en af Frederiksbergs og hele hovedstadens flotteste gader. Flankeret af de karakteristiske, beskårede lindetræer har alléen et tydeligt parisisk islæt. Den er også indgangen til et overflødighedshorn af rekreative og kulturelle tilbud såsom Frederiksberg Have, Søndermarken, Frederiksberg Slot, Zoologisk Have, Storm P. Museet, Cisternerne, Betty Nansens Teater og Aveny-T.

Bygherre: Unionkul Udvikling ApS og NRE Denmark A/S
Totalentreprenør: NRE Denmark A/S
Arkitekt: COBE 

STØRRELSE FRA 53-167 KVM

PRISER FRA KR. 3.195.000

Der kan komme mindre ændringer ift. det viste.

BOLIGER

FREDERIKSBERG ALLÉ 41 er et boligbyggeri, der skiller sig ud. Med en fantastisk og central beliggenhed føjer det sig ind i rækken af smukke ejendomme på alléen. Det indeholder spændende lejligheder og byhuse – det hele samlet omkring en grøn indvendig oase og med tage, hvor der plantes buske og mindre træer. Inspirationen er hentet fra det urbane New York, hvor man finder mindre lejligheder og smalle byhuse i 2 og 3 etager til familier og singler, der gerne vil bo midt i byen. Alle boligerne har egne altaner, terrasser eller taghaver, og byggeriet opføres med sans for kvalitet og detaljer.

BO MIDT PÅ FREDERIKSBERG

Frederiksberg Allé er en af hovedstadens smukkeste gader. Bo centralt på en eksklusiv adresse med lys og luft og med nem adgang til en overflod af kulturelle tilbud.

KONTAKT EJENDOMSMÆGLER

RealMæglerne Projekt
Corkgade 4
2150 Nordhavn

Tlf.: 72312200
Email: projekt@mailreal.dk

Menu